Půjčka 30 000 Kč - peníze rychle na účet ihned

Půjčka 30 000 Kč

Třicet tisíc korun, to už je dobrá finanční injekce na vyrovnání mezery v rodinném nebo i podnikatelském rozpočtu. Někdy je nutné zaplatit opravu auta, jindy se odporoučí pračka i se sušičkou, někdo si na dluh zafinancuje dovolenou, aby ji mohl zaplatit až v době, kdy se mu to opravdu hodí.

Jestliže potřebujete 30 000 korun, stále ještě můžete sáhnout po půjčce před výplatou. Ano, i takový obnos půjčují někteří poskytovatelé na 7 – 30 dní. Ale vždy mějte na paměti, že tyhle peníze musíte vrátit z další výplaty – plus samozřejmě úroky a poplatky. Prodlení se dost prodraží.

Výhodnější je úvěr s delším splácením, který ve výši 30 000 Kč najdete jako bankovní půjčku, nebo též jako bezhotovostní půjčku na účet ihned. Co si pod tím pojmem představit? Poskytovatel prostě odešle dohodnuté peníze ihned po schválení, tedy bez zbytečných časových prodlev.

A že budete mít úvěr na 30 000 vyřízený velmi rychle, o tom se můžete přesvědčit na našich stránkách. I třicetitisícová půjčka je totiž online půjčkou, tedy s možností vyřídit si ji pohodlně přímo z domu. Anebo odkudkoliv, kde máte internetové připojení či aktivní data. Jak na to? Stačí kliknout na online formulář a vyplnit své základní údaje a požadovanou částku, formulář dalším kliknutím odeslat.

Brzy nato se vám ozve poskytovatel úvěru a sdělí vám, co ještě bude nutné doložit. Výbornou zprávou je, že pro nic nebudete muset nikam chodit. Většinou totiž postačí kopie občanského průkazu a druhého osobního dokladu. K tomu pak dodáte ještě informace o vašem příjmu. Razítko a podpis zaměstnavatele netřeba, jde totiž o půjčky bez doložení příjmu potvrzeného zaměstnavatelem. Stačí výpisy z účtu nebo kopie výplatních pásek.

I v případě úvěru na 30 000 Kč jde o půjčku bez ručení a ručitele, takže se rozhodně nemusíte trápit se sháněním někoho, kdo bude za vaše splácení ručit. A až si budete se zástupcem úvěrové společnost domlouvat splátkový kalendář, vždy berte ohled na svou finanční situaci a možnosti. Někdy je lepší rozložit si i menší obnos na nižší splátky – a splácet déle, avšak bezpečněji.

 

Výhody

  • sjednání online
  • rychlé schválení půjčky
  • poměrně vysoká schvalovatelnost
  • bez ručení a ručitele
  • v hotovosti i na účet
  • bezúčelové peníze – lze použít na cokoliv
  • rozplánování splátek podle vašich možností
  • bankovní i nebankovní úvěry

 

Nevýhody

  • v některých případech nutnost splatit z první výplaty
  • riziko předlužení, pokud neodhadnete výši splátek
  • vyšší cena některých půjček

Jak probíhá žádost?

  1. Vyberte si vhodného poskytovatele prostřednictvím srovnávače půjček
  2. Zadejte částku a preferovanou dobu splácení
  3. Vyplňte formulář s osobními údaji
  4. Půjčka projde schvalovacím procesem a budete kontaktování poskytovatelem
  5. Po schválení jsou peníze odeslány bez prodlení

Časté otázky

Opravdu si mohu vzít úvěr na 300 000 korun bez ručitele?

Ano, i půjčka v této výši je poskytována bez ručení ručitele. To ale neznamená, že by poskytovatel půjčky neměl postaráno o vaše splácení. Pokud byste nespláceli, budete upozorněni na prodlení. V případě dalšího nesplácení může přijít na řadu smluvní pokuta. A v krajním případě samozřejmě exekuce, kdy už se výsledné náklady vyšplhají velmi vysoko. Proto důrazně doporučujeme vždy důkladně promyslet vaše možnosti, a podle nich nastavit splátkový kalendář.

Jak dlouho bude trvat schvalovací proces?

Neměl by zabrat více než několik minut – zejména pokud jste schopni najednou doložit vše vyžadované. Poskytovatel půjčky provede jen rychlé prověření vašich údajů a také záznamů v registrech. Pokud bude vše v pořádku, půjčka bude za několik okamžiků schválená a odeslaná na vámi uvedený účet (ten musí být samozřejmě veden na vaše jméno).

Můžu si vzít 30 000 v hotovosti?

Ano, hotovostní půjčka je v tomto obnosu možná. Porovnejte si nabídky v našem srovnávači, pak už stačí jen si vybrat a kliknout na žádost o úvěr. S poskytovatelem si pak dohodnete místo a čas vyzvednutí hotovosti.

Mám již 30 000 korun doma a použili jsme je. Ale nemohu začít splácet už tento měsíc, byla jsem na nemocenské. Dá se s tím něco dělat?

V takovém případě ihned kontaktujte poskytovatele půjčky, který je uveden na smlouvě o vašem úvěru, situaci mu vysvětlete. Jistě rychle dohodnete náhradní řešení. Jen počítejte s tím, že to s sebou přinese poplatky navíc.

Je možné, aby tuto půjčku získal i cizinec?

Některé úvěry na 30 000 Kč jsou nabízeny i pro občany jiných zemí, ale s trvalým pobytem v České republice. Takže ano, cizinec může půjčku získat, ovšem pod podmínkou, že zde trvale žije. Konkrétní podmínky půjčky naleznete přímo ve srovnávači.  

 

Přečtěte si také: